8 uurs vergaderarrangement tussen Den Haag en Scheveningen - Makkelijk bereikbaar!

Bij dit 8 uurs vergaderarrangement in Den Haag is inbegrepen:

  • Zaalhuur
  • Beamer, scherm en flipover in de plenaire zaal
  • Onbeperkt koffie, thee en mineraalwater tijdens de bijeenkomst
  • 2 Energie breaks ‘du chef’
  • Healthy lunch buffet in restaurant ‘Brut International Flavours’
  • Onbeperkt vruchtensappen, melk, en mineraalwater tijdens de lunch
  • Gebruik van onze Meeting Kit, Haagse hopjes, meeting mints, pennen en notitieblokken.

Prijs: vanaf € 70,00 p.p. op basis van minimaal 11 personen.

Overige arrangementen4- uur vergaderarrangement – vanaf € 40,00 per persoon
4- uur vergaderarrangement inclusief lunch – vanaf € 60,00 per persoon
12- uur vergaderarrangement - € 110,00 per persoon
De prijs van dit 8 uurs vergaderarrangement in Den Haag is geldig tot en met 31 december 2020.

Crowne Plaza Den Haag - Promenade

Dit 5-sterrenhotel ligt op 5 minuten rijden van het strand van Scheveningen en op 10 minuten rijden van het centrum van Den Haag. Crowne Plaza Den Haag - Promenade biedt gratis WiFi, een spa- en wellnesscentrum en u kunt tijdens uw verblijf in het hotel 24 uur per dag ontbijten.

Multifunctionele vergaderzalen

  Vergaderen mogelijk voor kleine en grote groepen

  Vergaderen op een toplocatie in Den Haag waar u ook uw auto makkelijk kwijt kunt. Bij deze vergaderlocatie kunt u met kleine en grote groepen uitstekend vergaderen. De locatie beschikt over 7 multifunctionele, smaakvolle en volledig uitgeruste conferentiezalen en 2 boardrooms die samen plaats bieden aan groepen tot maximaal 1000 personen. 

  In de Prominental Boardroom kijkt u tijdens uw meeting uit over de skyline van Den Haag. Een grotere groep? Geen probleem. De zalen hebben een capaciteit voor 1000 personen. De zalen zijn mulitfunctioneel inzetbaar. Het maakt dus niet uit hoe groot de groep is. 

  Dit 5-sterren hotel introduceerde zelfs als eerste hotel ter wereld een Sony 4K laserprojectie met haarscherp beeld, 4 keer zo scherp als High Definition. De Sony 4K laserprojectie is nu beschikbaar in de grote plenaire zaal. Daarnaast beschikt de locatie over tal van andere vergaderfaciliteiten die uw bijeenkomst ten goede komen.

Overnachten

Het Haagse hotel heeft 178 kamers inclusief 9 suites en het personeel staat 24/7 voor u klaar om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken!
Mist u ook altijd uw eigen bed als u in een hotel slaapt? Bij het Crowne Plaza Den Haag – Promenade heeft gegarandeerd een geweldige nachtrust na een dag lang vergaderen.

Wilt u na uw bijeenkomst nog even lekker ontspannen?

Ook dit kan in onze Healthclub en Spa. Ons 5-sterren hotel heeft dé city spa van Den Haag en omgeving. De Promenade Healthclub & Spa vindt u onder het hotel en is gratis te bezoeken voor hotelgasten. De luxe city spa heeft een oppervlakte van 900 m2 met diverse sauna's, een zwembad en een uitgebreide fitness ruimte. Alle faciliteiten voor ontspanning en inspanning aanwezig!

Overige mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

-       Restaurant Brut International Flavours inclusief 24/7 room service
-       7 vergaderzalen en 2 boardrooms
-       Privé parkeerterrein
-       Gratis WIFI
-       24/7 receptie service
-       Kamers bereikbaar via trap en lift
-       Promenade Healthclub & Spa
-       Beauty center Skincare Promenade

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • zwemmogelijkheden
 • parkeren
 • restaurant
 • wifi
 • lift
 • Receptie
 • Sauna
 • Stoomcabine
 • Beauty Center
 • Zonnebank

Onze partner

5-Sterren locatie in Den Haag

Deze 5-sterren locatie ligt midden in de Internationale Zone van Den Haag, tussen het strand van Scheveningen en het centrum. Het naastgelegen Van Stolkpark zorgt voor een oase van rust en groen rond het hotel. Voor conferentie- en vergadergasten is dit hotel in Den haag de ultieme keuze. Het hotel heeft 178 hotelkamers, 9 vergaderzalen en 900m2 aan wellness onder het hotel. Hotelgasten maken gratis gebruik van het zwembad, de fitness en sauna van de Promenade Healthclub & Spa. Brut International Flavours, ons restaurant en bar, is dé plek voor een lekkere kop koffie, lunch én compleet diner.

Meetings & Events

Onze 9 multifunctionele conferentiezalen bieden in totaal bijna 900 m2 aan vergaderruimten. Onze 3 grootste zalen gecombineerd zijn geschikt voor 600 gasten. Effectieve vergaderingen plannen we graag in onze 2 boardrooms. De zalen zijn van alle faciliteiten voorzien en beschikken over daglicht en WiFi. De flexibiliteit van onze zalen zorgen ervoor we deze aanpassen aan de grootte van de groep. Kies voor een intieme setting of groots evenement.


Vooraf gaande aan uw event staat het meeting en events team voor u klaar en tijdens de bijeenkomst kunt u met al uw vragen of aanvullende wensen terecht bij de meeting host die op die dag verantwoordelijk is om u alle organisatorische zorgen te ontnemen. Voor groepen vanaf 10 personen bieden wij diverse arrangementen. Van een 8-uurs budget vergaderarrangement tot een compleet 32-uurs arrangement inclusief een heerlijk diner en een ontspannende overnachting.

Uitgerust aan uw meeting of training beginnen

Het hotel beschikt over 178 hotelkamers. In 2012 is de Apollo vleugel nieuw aangebouwd met kamers in de stijl van ‘Royal Blue’. In April 2017 heropende de orginele Promenade vleugel na een grootse verbouwing. Hier zijn 95 kamers compleet vernieuwd en heringericht in een modern design met natuurlijke tinten. Ook zijn er 7 suites gecreëerd met aparte zitkamer en luxe badkamer. Mist u altijd al die extra service die u in een hotel verwacht? Laat het weten, wij staan 24/7 voor u klaar.

Klassiek en Modern

Het hotel is zowel klassiek als modern. De dag beginnen met een goed ontbijt is erg belangrijk. Bij Brut International Flavours start u uw dag met een uitgebreid ontbijtbuffet.
Heeft u genoeg werk verzet vandaag? Dan kunt u relaxen in de Promenade Healthclub & Spa. De spa biedt verschillende sauna’s, gezichtsbehandelingen, een zwembad en fitnessruimte inclusief personal trainer, gratis voor u als hotelgast.