Ontspannen vergaderen op de Golfbaan in Nijmegen - 8-uurs arrangement op unieke locatie

Bij het ontspannen vergaderen op de Golfbaan is inbegrepen:

  • Een dag gebruik van een vergaderzaal
  • Ontvangst met koffie/thee en een lekkernij
  • Koffie, thee en ijswater tijdens uw bijeenkomst
  • Lunch met luxe broodjes, melk en jus d’orange
  • Borrel met 2 drankjes p.p. en borrelgarnituur

Prijs: € 52,00 p.p. op basis van minimaal 10 personen

De prijs van het ontspannen vergaderen op de golfbaan in Nijmegen is geldig tot 31 december 2023.

Ontspannen vergaderen op de Golfbaan

Bent u voor uw volgende bijeenkomst op zoek naar een unieke vergaderlocatie in Gelderland? Bij onze golfbaan kunt u ontspannen vergaderen in een sportieve omgeving. Met ruime en gratis parkeergelegenheid, elektrische laadpalen, een sfeervolle lounge, een uitstekende keuken, verschillende ruime zalen met een eigen terras tot een maximum van 100 personen en als toetje uitzicht op de golfbaan bent u bij ons helemaal aan het goede adres.

Sportieve en culinaire mogelijkheden

  Vanzelfsprekend kunt u uw zakelijke bijeenkomst combineren met de golfsport. Of u nu kiest voor een golfclinic of golfronde, de balans tussen ontspanning en inspanning doet wonderen. Wanneer u uw bijeenkomst smakelijk wilt omlijsten, bieden wij veelzijdige culinaire mogelijkheden voor ieder moment van de dag. 

Top golfbaan in heuvelachtige omgeving

45 volwaardige holes in een schitterende, heuvelachtige omgeving maken Golfbaan Het Rijk van Nijmegen tot een klasse apart. 
Oude bomenlanen, uitdagende waste areas en verrassende blinde holes bepalen het karakter van de 27-holes golfbaan aan de Groesbeekse kant van de baan. De grote hoogteverschillen bieden hier een fantastisch uitzicht tot aan Duitsland. De 18-holes golfbaan aan de Nijmeegse kant van de baan zijn prachtig volgroeid en licht glooiend. De ruim 75 strategisch geplaatste bunkers vormen hier een sportieve uitdaging. Net als in de baan worden in het gezellige clubhuis begrippen Kwaliteit en Gastvriendelijkheid met een hoofdletter geschreven. De Golfbaan beschikt ook over een overdekte Driving range op twee niveaus, een putting green en uitgebreide oefenfaciliteiten. 

Onze partner