Kleinschalig vergaderen in Giethoorn met aansluitend een leuke activiteit

Bij dit kleinschalige vergaderarrangement in Giethoorn is inbegrepen:

  • 4- uurs Vergaderarrangement
  • Koffie/thee water in de zaal gedurende de bijeenkomst
  • Huur van de Serre of Groepsaccommodatie (afhandelijk van het aantal personen)
  • 1x Een heerlijke lunch inclusief kroket
  • Keuze uit een Rondvaart, Punteren of Fietsen in en om Giethoorn

Prijs: € 35.00 p.p. van 8 tot 15 personen€ 30.00 p.p. van 15 tot 30 personen
€ 27.50 p.p. van 30 tot 60 personen
De prijs van dit vergaderarrangement in Giethoorn is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

Kleinschalig vergaderen in Giethoorn met aansluitend een leuke activiteit

Maak uw zakelijke bijeenkomst compleet met een leuke activiteit in het schilderachtige Giethoorn! Hier kunt u kleinschalig vergaderen en aansluitend genieten van een activiteit zoals varen, punteren of fietsen. Ontdek de prachtige omgeving van Giethoorn en beleef samen met uw collega's een gezellige dag. 

Deze locatie biedt de perfecte combinatie van zakelijk en plezier. Kom vergaderen in Giethoorn en maak uw bijeenkomst onvergetelijk!

Sfeervol restaurant aan de rand van Giethoorn

  In het hartje van het mooie waterdorp Giethoorn vindt u ons mooie restaurant. Een sfeervol restaurant waar het goed vertoeven is. Bij ons restaurant kunt u terecht voor een kopje koffie, lunch of diner en verder verzorgen wij diverse arrangementen voor een gezellig dagje uit met collega’s, vrienden of familie.

  Wij beschikken over diverse faciliteiten dus voor individuele en groepsarrangementen zijn wij uitermate geschikt. Zo kunt u bij ons dag- en avondarrangementen boeken, maar ook wanneer u wilt blijven slapen dan is dit geen enkel probleem. Wij beschikken zelf over een vakantiehuis.

  Het restaurant ligt aan de rand van het dorp Giethoorn. Direct voor onze locatie kunt aan boord gaan van onze rondvaartboot, punter of fluisterboot.
  Achter het restaurant ligt een grote parkeerplaats, ideaal voor jullie bezoek

Serre of groepsaccommodatie

  Ons restaurant beschikt over 2 afsluitbare ruimtes voor jullie bijeenkomst.
  In de zomer maanden bent u voor een bijeenkomst van harte welkom in onze Serre (nieuw gebouwd in 2019)
  Onze Serre is geschikt voor groepen tot 60 personen.

  Naast ons restaurant ligt onze eigen groepsaccommodatie. Bent u met een groepje tot 20 personen dan bouwen wij de woonkamer om tot vergaderzaal. Intiem, klein en met de faciliteiten van Giethoorn bij de hand. Blijven slapen? Informeer naar de mogelijkheden. 

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • huisdieren toegestaan
 • parkeren
 • restaurant
 • Fietsverhuur
 • Receptie
 • Elektrische fietsen

Giethoorn Specialist

Algemeen

Ons restautant in Giethoorn is al meer dan 35 jaar een vertrouwd adres voor lunch of diner in het restaurant of op het ruime terras. We varen met 3 prachtige overdekte rondvaartboten , waarmee dorps- en natuurtochten worden gemaakt en beschikt over een groepsaccommodatie voor 10-20 personenen en is gespecialiseerd in het verzorgen van diverse arrangementen.

Faciliteiten

Ons restaurant heeft een restaurantcapaciteit van ca. 120 personen en een terras (indien nodig overdekt en verwarmd) van ca. 100 personen. Ons restaurant beschikt over een professionele open keuken, waar de Nederlandse keuken centraal staat, met een vleugje Frans. Er is een ruime toiletgroep met een apart invalidentoilet.

Direct achter het restaurant is een gratis gemeentelijke parkeerplaats met ruimte voor ca. 250 auto's en ca. 10 touringcars. Zomers hebben we o.a. barbecue-arrangementen op ons terras, terwijl 's-winters weer speciale winter-arrangementen met bijvoorbeeld (stamppot)bufetten, workshops, themafeesten etc. worden verzorgd. Wij verzorgen zowel dorps- als natuurtochten door Giethoorn en omgeving. Onze specialiteit is 2-uurs natuurtochten met (natuur)gids.

Ligging

U vindt ons restaurant aan de Hylkemaboulevard, we zijn met de auto bereikbaar en aan het water gelegen. Vanaf ons restaurant kunt u tevoet, op de fiets, per boot of TukTuk het dorp en omgeving gemakkelijk bezoeken. Alle bezienswaardigheden, musea, pottenbakkerij en galerieen bevinden zich op korte (loop)afstand. De rondvaartboten liggen direct voor ons restaurant, waarmee we schitterende dorps-en natuurtochten mee maken. Door de jaren heen is ons restaurant zich gaan specialiseren in het verzorgen van arrangementen in samenwerking met diverse bedrijven in en rondom Giethoorn. Voor o.a. een familiefeest, bedrijfsuitje, workshops of themafeest, kunnen wij een leuk arrangement verzorgen, zowel passief als actief. U kunt het gehele jaar voor groepen bij ons terecht. Wij zijn dé Giethoorn Specialist.

Omgeving

Ons restaurant is gelegen in het pittoreske dorp Giethoorn midden in het Nationaal Park de Weerribben-Wieden. In de kop van Overijssel is Giethoorn de grootste publiekstrekker, waar jaarlijks meer dan 1 miljoen bezoekers komen.Wanneer er een ijsperiode komt, dan is Giethoorn en omgeving een schitterend decor voor de schaatsliefhebbers.Vlak bij Giethoorn bevinden zich o.a. de oude Zuiderzeestadjes Blokzijl en Vollenhove en de Vestingstad Steenwijk. Meppel (14 km.), Zwolle (30 km.) bevinden zich op korte afstand.