8-uurs vergaderarrangement in luxe Design hotel in Rotterdam

Bij dit 8-uurs vergaderarrangement in Rotterdam is inbegrepen:

  • Onbeperkt gebruik van thee en versgemalen bonenkoffie met exclusieve koffie soorten zoals cappuccino en espresso
  • Mineraalwater en mintjes
  • Luxe zoetigheden
  • Uitgebreid luxe lunch
  • Beamer, projectiescherm en flip-over
  • Pennen en blocnotes
  • Zaalhuur van 09.00-17.00 uur
  • BTW
  • Draadloos internet

  Prijs: € 85,00 p.p. op basis van minimaal 10 personen.

  Het is niet mogelijk om uit het arrangement bepaalde onderdelen te laten vervallen.

  Op wijzigingen van aantallen zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca van toepassing.

  De prijs van dit 8-uurs vergaderarrangement in Rotterdam is geldig tot 31 december 2023.

Mainport by Inntel Hotels

Het meest luxe en moderne hotel van Rotterdam is niet zomaar een hotel. Het is een lifestyle. Het 5-sterren hotel is uniek gelegen aan de oevers van de Maas, met adembenemend uitzicht over de Leuvehaven. 

Mainport inspireert met een atmosfeer van wereldformaat en exceptioneel design. Stap in een wereld die aanmoedigt eigen verhalen en ontdekkingen te beleven. Iedere kamer en suite brengt een nieuwe ervaring en is voorzien van een sauna en/of whirlpool.

Mainport by Inntel Hotels

  De invloeden vanuit de hele wereld maakt Mainport een ware smeltkroes van continenten en culturen.

  Vergader op een van de meest luxe locaties in Rotterdam. Mainport biedt sensationele zalen met een capaciteit tot 420 personen en een adembenemend uitzicht op de skyline van Rotterdam. Deze vergaderlocatie inspireert met een atmosfeer van wereldformaat en exceptioneel design.

Hotelkamers

  City XL kamer Deze verrassend grote kamer met speelse indeling, XL kingsize bed* en enorme badkamer biedt zakelijke en privé reizigers alle ruimte. De inloopdouche, whirlpool en spiegel TV maken het makkelijk te ontspannen na een dag hard werken of Rotterdam verkennen. *ook beschikbaar met Twin bedden.

  Harbour kamer Ontsnap aan het bruisende centrum in de rustig gelegen Harbour kamer, met prachtig zicht over de oudste binnenhaven van Rotterdam. De ruime badkamer met inloopdouche, whirlpool en spiegel TV maken het makkelijk te ontspannen! *ook beschikbaar met Twin bedden.

  Corner kamer De Corner Kamer draait om de ‘Rotterdam beleving’. Met ramen aan twee zijden van de kamer, is ontsnappen aan het unieke Rotterdam gevoel simpelweg onmogelijk. De grote badkamer beschikt over een inloopdouche, whirlpool en spiegel TV.

  Waterfront Sauna Kamer De Waterfront Sauna Kamer biedt uitzicht over de oudste binnenhaven van Rotterdam. Om even aan het adembenemende uitzicht te kunnen ontsnappen biedt deze kamer een spectaculaire badkamer met inloopdouche, whirlpool, spiegel TV en privé sauna.

8-uurs vergaderarrangement in het hartje van Rotterdam

  Deze vergaderlocatie biedt sensationele zalen met een adembenemend uitzicht op de skyline van Rotterdam. De vergaderlocatie is uitstekend te bereiken met Valet Parking, ruime parkeergelegenheid tegenover het hotel en het OV die voor de deur stopt.
   
  Flexibele opstellingen
  Mainport maakt zalen op maat aan de hand van het aantal gasten en de gewenste zaalopstelling. De maximale capaciteit van de Mainportzaal à 500m2 is 420 gasten in theateropstelling. Het is ook mogelijk om 9 kleinere zalen te creëren.
   
  Culinaire verwennerij
  Verwen uw gasten met een heerlijke Rotterdamse zoete lekkernij of een hartige snack gedurende de bijeenkomst. Tevens biedt Mainport heerlijke lunches en diners aan, zorgvuldig geselecteerd en seizoensgebonden. Pure verwennerij.
   
  Aansluitend overnachten
  Bij Mainport overnachten uw gasten in één van de 215 luxe, design kamers en suites.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • zwemmogelijkheden
 • huisdieren toegestaan
 • parkeren
 • fitness
 • restaurant
 • wifi
 • lift
 • Airconditioning
 • Sauna
 • Stoomcabine

Onze partner

Luxe Hotel in Rotterdam

Het meest luxe en moderne hotel van Rotterdam is niet zomaar een hotel. Het is een lifestyle. Het 5-sterren Mainport is uniek gelegen aan de oevers van de Maas, met adembenemend uitzicht over het water en de skyline van Rotterdam.

Genieten in Rotterdam

Deze locatie inspireert met een atmosfeer van wereldformaat en exceptioneel design. Stap in een wereld die aanmoedigt eigen verhalen en ontdekkingen te beleven. Iedere kamer en suite brengt een nieuwe ervaring en is voorzien van een sauna en/of whirlpool. De invloeden vanuit de hele wereld maakt Mainport een ware smeltkroes van continenten en culturen.


Deze locatie is de ultieme uitvalsbasis voor eenieder die de havenstad wenst te ontdekken en tegelijkertijd van enorme luxe wil kunnen genieten. Werkelijk alle highlights zijn binnen handbereik. Bovendien is er niets zo heerlijk als een dag afsluiten met een bezoek aan Spa Heaven.

Meeting en Evets

Deze vergaderlocatie biedt sensationele zalen met een capaciteit tot 420 personen en een adembenemend uitzicht op de skyline van Rotterdam. Mainport inspireert met een atmosfeer van wereldformaat en exceptioneel design.


Met Valet Parking, ruime parkeergelegenheid tegenover het hotel en de metro die voor de deur stopt, is Mainport Hotel voor iedereen uitstekend te bereiken.


Aangrenzend aan Mainport ligt Inntel Hotels Rotterdam Centre. De locaties zijn uitstekend te combineren en vormen samen de meest uitgebreide vergaderlocatie van Rotterdam.

Ligging

Deze vergaderlocatie ligt op loopafstand van hartje Rotterdam. Musea, winkels of een hippe club, de conciërge wijst u de weg. Uniek gelegen aan de oevers van de Maas, met adembenemend uitzicht over het water en de skyline van Rotterdam, ook wel “Manhattan aan de Maas” genoemd.